Meditaties - Atman Buddhi Centrum

Atman Buddhi Centrum
Spiritueel centrum vanuit Kosmosofie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Meditaties

Cursussen en workshops
De essentie van meditatie is thuiskomen in de rust. Innerlijke vrede ervaren en het denken tot rust brengen.
Alleen dan is ware verlichting te bereiken. Meditatie zorgt ervoor dat je de stress en spanning van alledag kunt laten zijn.
Het is een belangrijk moment voor jezelf, om bij jezelf te komen. In je hartscentrum.
Er zijn vele vormen van mediteren. Deze vormen zijn geen dualistische kwestie van goed of fout. Elke vorm bied een weg naar rust en vind aansluiting op het Licht in de stille stem van het hart.  Uiteindelijk vormt meditatie, door toeschouwer te worden van de gedachtestroom en af te stemmen op het Licht, een weg naar meditatief in het leven staan. Een meditatieve levenswijze waarin vanuit vredige rust het leven word beleefd. Vanuit deze rust kan men de stille stem van het hart beter gaan horen.
Luisteren hiernaar maakt de weg vrij naar het verkrijgen van inzicht en naar een hogere vorm en verruiming van bewustzijn.

De meditaties die we aanbieden, zijn vanuit het Licht geïnspireerde meditatievormen. Op het einde van de meditatie wordt er ruim tijd genomen om af te aarden.
Tijdens de meditaties word gebruik gemaakt van meditatieve muziek. Er bevinden zich diverse Atman Buddhi Concentration Lichtinstrumenten en kristallen in de ruimte die het afstemmen op het Licht in de meditatie bevorderen. Deze mogen gebruikt worden tijdens de meditatie. Zij helpen mee om beter af te stemmen in de meditatie en om processen inzichtelijker te maken en hierdoor begrip te verruimen. Wat daarbij energetisch losgelaten word tijdens de meditatie, word getransformeerd via de ABC, zodat je verder kunt verstillen en in je hart thuis mag komen.  
De ruimte waarin gemediteerd wordt is voor dit doel ingericht.  Je hebt geen meditatie ervaring nodig. Wel vragen wij, uit respect voor ieders persoonlijke proces, elke aanwezige de gelegenheid te geven de meditatie te ervaren en af te ronden. Na afloop is er altijd tijd om, indien gewenst,  ervaringen te delen en eventuele vragen te stellen.
 
Praktische informatie:
Tijdens de meditatie zitten we op stoelen.
De meditaties zijn los van elkaar te volgen. Bevalt het u, dan mag u zichzelf altijd voor meerdere data aanmelden.

Deelname bedraagt € 7,50. Inclusief koffie, thee en water
Aanmelden graag via email of telefoon.
Mocht u niet kunnen en heeft u zich wel aangemeld, dan graag dit even laten weten. Hiervoor is alle begrip.
Voor aanmelden, meer informatie of vragen zie CONTACT.Atman Buddhi Centrum 2020 ©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu